Faruk Görünüş: Engelsiz bir Van için Projelerimiz var

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Faruk Görünüş: Engelsiz bir Van için Projelerimiz var
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş sosyal medya üzerinde bir paylaşımda bulunarak önemli bir konuya parmak bastı.

Kenti baştan aşağı yeniden dizayn edeceği söyleyen Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş,”tüm yollara yeni ve işlevsel üst geçitler inşa edeceğim” dedi.

AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Faruk Görünüş, yaptığı paylaşımda; “Göreve geldiğimde, Kentteki tüm üst geçitlere asansör sistemi kuracağım. Geçiş ihtiyacı olan tüm yollara yeni ve işlevsel üst geçitler inşa edeceğim. Tüm trafik ışık noktalarını, yaya geçitlerini ve kaldırımları yüksek teknoloji ile donatacağım. Yaşanabilir engelsiz bir Van için kenti baştan aşağı yeniden dizayn edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.