Eyüp Kızıltaş: Ortak değerlerde buluşmalıyız

Gazze’de yaşanan zorlu şartlara dikkat çekmek ve yardım elini uzatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Eyüp Kızıltaş, Gazze halkının yaşadığı sıkıntılara duyarsız kalmayarak destek verdi.

Eyüp Kızıltaş: Ortak değerlerde buluşmalıyız
Yayınlama: 22.12.2023
A+
A-

Eyüp Kızıltaş: “İnsanlığın ortak değerleri doğrultusunda bir araya gelmeliyiz”

Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Eyüp Kızıltaş, Gazze için düzenlenen yardım etkinliğine katılarak, “İnsanlığın ortak değerleri doğrultusunda bir araya gelmeliyiz” dedi.

Etkinlikte Memur-Sen Van Şube Başkanı M. Ali Uca ile görüşen Kızıltaş, Gazze ulaştırılmak üzere düzenlenen yardım programından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Eyüp Kızıltaş, etkinliğin ardından Van Gönül Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Süleyman Çelebi Çomak ile bir araya geldi. Dernek faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi alan Kızıltaş, Van Gönül Derneği’nin yürüttüğü çalışmalara destek olma sözü verdi. Van’ın güncel konularının da görüşüldüğü ziyarette konuşan Kızıltaş, görev verilmesi ve seçilmeleri halinde Tuşba İlçesi’nin sosyal sorumluluk projelerinde daha etkin rol alması için de çalışacaklarını söyledi. Eyüp Kızıltaş, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman toplumsal sorumluluk projelerine destek olmalı, insanlığın ortak değerleri doğrultusunda bir araya gelmeliyiz. Gazze için düzenlenen etkinlik, bizlere bu birlikteliği hatırlatıyor. Aynı duyarlılıkla Tuşba İlçemizde de sosyal sorumluluk projelerine odaklanacağız. Van Gönül Derneği’nin yaptığı çalışmalara da elimizden geldiğince destek olacağız” şeklinde konuştu.

 

Eyüp Kızıltaş’ın Gazze için sergilediği duyarlılık ve Van Gönül Derneği’ne yaptığı ziyaret, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.