Erdoğan, Van’da Milletvekili Aday Adayı Oldu

28. dönem için Van’da Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Erdoğan, Van’ın gelişimi ve kalkınması için ellerinde gelen tüm gayretleri göstereceğini söyledi.

Erdoğan, Van’da Milletvekili Aday Adayı Oldu
Yayınlama: 24.03.2023
A+
A-

Mali Müşavir ve Siyasetçi Ahmet Erdoğan, kurulduğu günden itibaren Van AK Parti teşkilatında yer aldığını belirterek, 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

28. dönem Van AK Parti Milletvekili aday adayı Mali Müşavir iş insanı Ahmet Erdoğan; “Sevgi, saygı, dostluk, barış ve kardeşlik ikliminde tüm insanlığa fayda sağlayacak şekilde, siyasette kaldığımız yerden devam etmeye karar verdik.

Güçlü Türkiye’mizin hedeflerini, AK Parti’mizin de desteğiyle aynı azim, cesaret ve heyecanla yerine getirmek adına buradayız. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katmak için buradayız.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi; yaşadığımız çağ, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının, ‘Türkiye Yüzyılının çağı! Kıymetli AK Parti teşkilatının yarım asra yaklaşan çalışmaları ve icraatları neticesinde bugün ülkemizin ulusal ve uluslararası arenada ‘Güçlü Türkiye’ sıfatıyla anılması hepimiz adına büyük bir kıvanç. Bu duygu ve düşüncelerle bizlerde gönül verdiğimiz AK Partimizden Milletvekili olabilmek adına aday adayı olduk.

Rabbim bizleri, bize gönül verenlere karşı mahcup etmesin inşallah. Van ilimizin kadirşinas halkına daima en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağımızı özellikle belirtmek isterim” diyen Erdoğan, Milletvekili aday adaylığımın sizlerin desteğiyle hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Yanımda durarak ulvi amacıma destek veren her bir dostuma gönülden teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

havadis

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.