Erdoğan açıkladı: Fahiş fiyata ceza geliyor

Hafta sonunda yapılan restoran boykotu ve fahiş fiyata yönelik atılacak adımlara değinen Erdoğan, “Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyeceğini belirterek kamudaki tasarrufa ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.

Erdoğan açıkladı: Fahiş fiyata ceza geliyor
Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak temasları sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a gerçekleştirdiği 13 yıl sonra resmi ziyaret sonrası uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan’a fahiş fiyata yönelik yeni bir yol haritası ya da yeni bir adım atılıp atılmayacağı soruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burada temel önceliğimiz her şeyden önce vatandaşımızın refahıdır. Fahiş fiyatlarla mücadelede yeni ve daha caydırıcı tedbirler ortaya koyabiliriz. Aşırı kar hırsı dizginlenmediği müddetçe ne kadar maaş artışı yaparsanız yapın sorun devam edecektir. Hele gıda gibi mecburi kalemlerde buna müsaade edemeyiz. Gerekli tedbirler için ilgili bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyorlar. Kısa süre içinde somut birtakım adımlarla enflasyonu da artıran bu fahiş fiyatlara karşı mücadelemiz kesinlikle gerçekleşecektir. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir. Burada taviz veremeyiz, üzerine üzerine gideceğiz. Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bunu kim yaparsa yapsın bedelini fazlasıyla ödeyecek” yanıtını verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.