Erdoğan açıkladı! Bayram tatili netleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını açıkladı.

Erdoğan açıkladı! Bayram tatili netleşti
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

BAYRAM TATİLİ 9 GÜNE ÇIKTI

Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum.

Kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik. Bayramda tatil 9 güne çıktı.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da “Şoför Esnafları ile iftar” programında konuşarak, 31 Mart’taki yerel seçimlere ve gündeme ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan, Ramazan Bayramı tatiliyle ilgili olarak, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan’da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.” dedi.

 

ERDOĞAN: HAYIRLI OLSUN

Erdoğan bayram tatili ile ilgili paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.

Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik.

Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.