Erdinç Peker DEVA Partisi’nden istifa etti

Son dakika… Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Van İl Başkanı Erdinç Peker ve ilçe başkanları partiden istifa ettiler.

Erdinç Peker DEVA Partisi’nden istifa etti
Yayınlama: 24.05.2023
Düzenleme: 24.05.2023
A+
A-

Van’da yaşanılan son dakika gelişmesi ile DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker’in içinde olduğu il yönetim ve yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile birlikte bağlı olduğu üyelerin katılımı ile görevlerinde istifa ederek AK Parti’ye geçtiler.

Erdinç Peker DEVA Partisi'nden istifa etti

Konuyla ilgi sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Ak Pati Van İl Başkanlığı DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker’i ve yönetimin bize katılmasından dolayı memnuiyet duyduklarını dile getirdi.

Bir konuşa yapan Erdinç Peker, Millet İttifakı ve DEVA Partisi’nin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını dile getirerek, “Bu süreçlerin tamamında Deva Partisi genel merkezinin de duyarsızlığı bizi ziyadesiyle üzdü. Uzun süre emek verdiğimiz ve de Van halkı tarafından büyük teveccüh gördüğümüz süreçlerimizin sonunda kişilerin şahsi ihtirasları sebebiyle emeklerimizin tamamını görmezden gelinmiştir. Bunun yanında, ülkemizin selameti ve geleceği için umut beslediğimiz Millet İttifakı ve Deva partisi bizleri ziyadesiyle hayal kırıklığına uğratmıştır” ifadelerini kullandı.

 

Toplantıya İl Başkanı Emre Güray, Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve gelen partililer katıldı.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.