Edremit’te Tıvorlu İsmail coşkusu

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen “11. Van Denizi Su Sporları Festivali” birbirinden farklı yapılan yarışmalarla son buldu. Edremit Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan yarışmalar Edremit Su Sporları Merkezinde yapıldı.

Edremit’te Tıvorlu İsmail coşkusu
Yayınlama: 20.08.2023
Düzenleme: 20.08.2023
A+
A-

11. Van Denizi Su Sporları Festivali ödül töreniyle sona erdi

Van Gölü’nü tanıtmak ve turizme kazandırmak amacıyla düzenlenen “11. Van Denizi Su Sporları Festivali halkın ilgisiyle dolu dolu geçti. Edremit Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan yarışmalar Edremit Su Sporları Merkezinde yapıldı.

Van Gölü sahilindeki Edremit-Gebze Su Sporları Merkezinde Edremit Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen etkinlikleri izlemek için vatandaşlar sabahın erken saatlerden itibaren festival alanına akın etti.

Festivalde Flyboard gösterisi, rafting, plaj futbolu, plaj voleybolu, hentbol, yelken, kano, kürek, dragon, yüzme ile halk yarışmalarının yapıldığı etkinlik, güzel görüntülere sahne olurken parasılıng festivale renk kattı.

İki gün boyunca devam eden yarışmalarda dereceye girenler için düzenlenen ödül törene AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve birçok davetli katıldı.

Edremit'te Tıvorlu İsmail coşkusu

Etkinlikte konuşan Kayatürk, ” Biz gençlere ayrı bir önem veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın çizgisinde olan Belediye Başkanımız İsmail Say’ın da gençlerimizle iyi ilişkiler içinde olduğunu görüyoruz. Böyle güzel etkinliklere düzenlediği içinde kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum”  dedi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, amacımız insanımızın yüzün Van Gölü maviliğine çevirmek olduğunu ifade ederek, “ Vatandaşımız Van Gölü’nde hafta sonu keyfini çıkarıyor. Burada 600’e yakın sporcumuz yarışarak çeşitli ödüller kazandı. Bu festivalle birlikte spor; kardeşliktir, bir araya gelmektir ve kültürlerin buluşmasıdır diyoruz. Tüm bölgeden binlerce vatandaşımız bu hafta sonu burada misafirimiz oldu. Edremit’imizin son yıllarda sporuyla, turizmiyle, kültür ve sanatıyla öne çıkardık. Edremit’e artık şarkın yıldızı diyoruz” diye konuştu.

Yarışmaların Van ve çevre illerden yaklaşık 600 sporcunun katıldığı ödül töreni ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Van Denizi Su Sporları Festivali ” Tıvorlu İsmail “ lakaplı fenomen şarkıcı İsmail Aşkan verdiği mini konserle son buldu.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.