Doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi!

SON DAKİKA HABER: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Fakültesinde görev yapan ünlü doktor Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi.

Doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi!
Yayınlama: 23.05.2024
A+
A-

Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Fakültesinde görev yapan ünlü doktor Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Fakültesinde görev yapan ünlü doktor Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi.

Uzun yıllardır Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezinde görev yapan ünlü doktor Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi. Görev yaptığı hastanede yoğun bakıma kaldırılan Kotan’ın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi!

KAYNAK: YENİ DOĞU GAZETESİ


ÇETİN KOTAN KİMDİR?

Van Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin KOTAN, Aslen Doğubayazıt’ın En Eski, Köklü, Saygın Ailelerinden Geliyor, Çok Geniş Bir Çevreye Sahip Ve Abdulkadir KOTAN’IN Torunudur.

Uzun yıllardır görev yaptığı Van’da, yediden yetmişe herkesin tanıdığı, sevdiği, saygı duyduğu babacan, şefkat ve merhamet dolu yüreği ile hastanede kapısını çalan bütün hastalara samimiyetle kucak açan, yardımsever, son derece mütevazi kişiliği sahip, Prof. Dr. Çetin KOTAN bütün partilerin gözbebeği, adaylık talebi için listelerinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Çok güçlü ve değerli bir akademisyen, 2009 yılında Prof. unvanı alan,son derece başarılı bir genel cerrah, akademisyenlik unvanlarından önce,insanlık vasıflarıyla ön planda çıkmış Sayın KOTAN’IN, Ağrı’ya mı, Van’a mı ve hangi partiye evet diyeceği henüz net değil, bunun bilgisini aldığımızda buradan sizlerle paylaşacağız.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.