Çaldıran Belediyesinden önemli duyuru

Birçok alanda güzel işler başaran Çaldıran Belediyesi özellikler istidam konusunda yaptığı projeler göz dolduruyor.

Çaldıran Belediyesinden önemli duyuru
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

İstihdam oluşturmak adına başlattığı projelerden biri olan tekstil fabrikası gün geçtikçe kapasitesini artırarak yeni personellerin alınmasına yol açıyor.

Belediyenin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda 120 kadın ve 20 erkek çalışan alımın yapılacağını duyurdu.

Konuyla ilgili konuşan Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari,” Görev yaptığımız süre zarfında insan ve istihdam odaklı projeler önceliğimiz oldu. Bu projelerimizden biri olan tekstil atölyesinin ilçemizde açılmasına vesile olduk. Şimdide 140 personel alımı yapılarak istihdama katlı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

140 personel alımı yapılacak

Van’ın Çaldıran Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasının 120 kadın ve 20 erkek çalışan alımı yapılacağını duyurdu.

Van’ın Çaldıran Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasının kapasite artırım kararı aldığını belirterek, mevcut çalışanlarına ek olarak bünyesine ilave 120 kadın ve 20 erkek personel dahil edileceği belirtilerek toplam 140 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Çalışmak isteyen kişilerin başvurularını fabrikaya binasında şahsen yapılması gerektiği açıklandı. İletişim: 0543 269 73 31” şeklinde paylaşım yapıldı.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.