Buldan ve Akşener Van’a geliyor

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Van’a geliyor.

Buldan ve Akşener Van’a geliyor
Yayınlama: 25.04.2023
Düzenleme: 25.04.2023
A+
A-

Yeşil Sol Parti 1. sıra Van Milletvekili Adayı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çarşamba günü Van’a geliyor.

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasi parti liderleri il, il gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  Yeşil Sol Parti 1. sıra Van Milletvekili Adayı, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 26 Nisan Çarşamba günü Van’a gelerek kadınlar mitingine katılacak.

Kültür Sarayı yanında bulunan Musa Anter Parkında saat 12:00’da düzenlenecek mitinge Pervin Buldan ve Başak Demirtaş’ın yanı sıra Van Milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Buldan’ın miting sonrası çeşitli ziyaretler yapması beklenirken, Yeşil Sol Parti mitinge davet çağrısı yaptı.

Yeşil Sol Parti Van’dan Pervin Buldan, Zülküf Uçan, Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Sinan Çiftyürek, Gülderen Varlı, Mahmut Dindar, Havin Kiye ve Taylan Ertaş’ı milletvekili adayı göstermiştir.

 

Meral Akşener Van’a Geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Van’a geliyor.

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri çalışmaları için yarın Van’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı ortaklarından CHP İl Başkanı Hakan İlvan, Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, İYİ Parti İl Başkanı Selim Özgökçe, Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, DEVA Partisi İl Başkanı Erdinç Peker ve Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Yaprak ve 500 kişilik kanaat önderiyle bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Hilton Otel’in de yapılacak toplantıda İYİ Parti il, ilçe teşkilatı, parti yönetimi ve üyeleri hazır bulunaca

Vansesi gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.