Birçok firmanın katıldığı fuarda Cemre Prefabrik damga vurdu

Van’ın ve bölgenin en kapsamlı İnşaat Yapı ve Yenilenebilir Enerji Fuarı Van OSB fuar alanında açılışı gerçekleştirildi.

Birçok firmanın katıldığı fuarda Cemre Prefabrik damga vurdu
Yayınlama: 20.05.2023
A+
A-

Her yıl düzenlenen ve 11’incisi yapılan fuara Türkiye ve yurt dışında firmalar katıldı. Katılan firmalar arasında biri olan Cemre Prefabrik faaliyet gösterdiği alanda en çok ziyaret çeken stant oldu.

İnşaat sektörü temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği İnşaat Yapı ve Yenilenebilir Enerji Fuarı ilgi yoğun oldu. Fuara katılan Cemre Prefabrik Teknolojik çağa ayak uyduran kendini yenileyen yapısıyla müşteri memnuniyetini ön planda tuttu.  Cemre Yapı Prefabrik kurduğu son teknolojik fabrikasıyla da prefabrik yapıda emin adımlarla ilerleyişini sürdürürken fuarda en çok ilgi gören stant özelliğini kazandı.

Birçok firmanın katıldığı fuarda Cemre Prefabrik damga vurdu

Konuyla ilgili konuşan Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Gökmen Kaplan,” firmamız, Erciş yolu üzeri Organize Sanayi Bölgesinde 20000 m2 alan üzerinde 6000 m2 kapalı alanı olmakla birlikte 8000 m2 alan üzerinde kurulan firma, prefabrik yapılar, ön gerilmeli köprü kirişleri ve altyapı kanalizasyon elemanları üretimini yaparak, dünyadaki prefabrike yapı elemanları teknolojisindeki gelişmeleri yakından takip ederek öncü olma yolunda ilerliyor.” Dedi.

Son yıllarda yakaladıkları başarı ile Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yerini alırken bu büyümenin devam edeceğini söyleyen Kaplan,”  Hedeflediklerinin kendi sektörlerinde öncü olmak. İlerleyen yıllarda yurtdışına açılarak özellikle İran ve Irak pazarınız da kullanmak. ” olduğunu belirtti.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.