Başkan Tanış, “2023 Gürpınar yılı olacak”

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, yayımladığı yeni yıl mesajı ile vatandaşlara sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

Başkan Tanış, “2023 Gürpınar yılı olacak”
Yayınlama: 31.12.2022
A+
A-

2023 yılının dünyaya, Türkiye’ye ve Gürpınar’a huzur ve sağlık getirmesini dileyen Başkan Tanış, Gürpınar için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Tanış mesajında şu ifadeleri kullandı: “2019 yılından bu yana vatandaşlarımızın verdiği yetki ve destekle Gürpınarımızı kalkındırmaya devam ediyoruz. Bu süre zarfında ortaya koyduğumuz irade ile Gürpınarımızı örnek bir ilçe konumuna getirdik. Tüm mahalle ve mezralarımıza eşit hizmet anlayışı ile gece gündüz hizmet götürdük, götürmeye devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 2022 yılında ilçemizin yıllardır hasretle beklediği doğal gaz için altyapı çalışmalarına başladık. Çok kısa bir süre içerisinde doğal gaz enerjisini ilçemize entegre edeceğiz. Yine fabrikamızda oluşturduğumuz istihdam imkanları ve Hoşab Mahallemizde inşaatını tamamladığımız yeni iş yeri ve konut projelerini milletimizin hizmetine sunduk.

Ayrıca gençlerimizin kullanımına sunmak üzere bu yıl 5 semt sahası, 1 Gençlik Merkezi ve 250 kişilik kapalı spor salonu projelerini tamamladık. Rekor üzerine rekor kırdığımız parke taşı çalışmalarında çıtamızı 1,5 milyon metrekareye taşıdık. Bununla birlikte gerek mahalle içi gerekse bağlantı yollarımızı iyileştirdik. Hizmet belediyeciliğimizin yanında gönül belediyeciliğimizi hiç eksik etmedik. Yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza ve kadınlarımıza yönelik hazırladığımız çalışmalar ile vatandaşlarla iç içe bir belediyecilik anlayışı sergiledik. Tüm bunları ortaya koyarken bilim, sanat, kültür, spor ve sosyal belediyecilik uygulamalarımızla da bölgede örnek çalışmalar ortaya koyduk.

Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana ‘yapacak işimiz, millete sözümüz var’ şiarıyla hareket ediyoruz. Ne kadar iş yaparsak yapalım önümüzde hala çözülmesi gereken konular var. Bunların en başında konut sorunu var. Bu sorunun doğrudan muhatabı biz olmasak da ilçemizin kalkınması ve gelişmesi açısından elimizi taşın altına koyduk. Yeni yılla birlikte önümüzdeki en büyük çalışma dosyamız bu sosyal konut hamlesidir. 112’sini biz, 150 tanesini ise TOKİ kanalıyla ilçemizde bir sosyal konut hamlesi başlatacağız. Bunun için gerek mühendislerimiz gerekse TOKİ ile yaptığımız planlamalar üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğal gazın gelmesiyle ilçemizin gelişmesi açısından son engelin konut olduğuna inanıyorum. Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteğiyle bu son engeli de ortadan kaldırmaya çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu çerçevesinde 2023 yılında Türkiye’yi en büyük küresel sanayi ve ticaret merkezlerinden biri haline getirirken bizler de kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte müşterek hareket ederek ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için güçlü bir irade ortaya koyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve insanlığa; huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum saygıdeğer Gürpınarlı hemşerilerimin, şehit yakınları ve gazilerimizin, her kademedeki çalışma arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.