Başkan Kıyak’tan önemli açıklama! Bırakabilir

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor’da son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası sular durulmuyor. Bugün oynanan Ankara Demirspor yenilgisi sonrası Vanspor başkanı Feyat Kıyak’tan görevi bırakmaya hazır olduğunu açıkladı.

Başkan Kıyak’tan önemli açıklama! Bırakabilir
Yayınlama: 19.12.2023
A+
A-

Beyoğlu mağlubiyeti sonrası istifa sürecine giren Vanspor’da teknik direktör Ersin Aka’nın yanı sıra yönetim kurulundan 8 isim daha istifa ettiğini duyurmuştu. Bugün Ankara Demirspor mağlubiyeti sonrası Vanspor başkanı Feyat Kıyak bir açıklama yaparak Vanspor’daki başkanlık görevi devretmeye hazır olduğunu belirtti.

Vanspor başkanı Feyat Kıyak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Şehri Vanı’mızın cefakar taraftarlarına, hemşehrilerime; Her şeyin farkındayız dünde umutluyduk, bugün ve yarında umutluyuz. Yol kazası yaşadık bugün, ama umut doluyuz inandınız ve inanıyoruz. Şehri Van’a sözümüz var sizlerle başaracağız. Bu şehir için gecemizi, gündüzümüze katıyoruz. Vanspor’la uyuyor Vanspor ile kalkıyoruz. Yanımızda olan yönetici kardeşlerime, hemşehrilerime, iş insanlarımıza ve taraftarlarımıza minnettarım. İnanınız, güveniniz, sabrediniz. Bugün yine Ankara’da yalnızdık.

GÖREVİ DEVRETMEYE HAZIRIM

Siyasilerimizin, bürokratlarımızın, iş insanlarımızın bugünlerde yoğun olduğu Ankara’da aranmadık, sorulmadık. Ama yine de inanıyoruz. Ama; Vansporu daha ileri taşıyıp, daha iyi yönetecek Vanspor gönüllülerine kapımız açık. Geçen yıl play-of yaşadık bu başarımızın üstüne başarı katacak gönüllü hemşehrilerimize görevi devretmeye hazırız. Yeter ki kazanan Vanspor olsun. Hayatım boyunca pes etmedim mücadele ettim. Pes etmiyoruz ama görevi devretmeye hazırım. Şunu da biliyoruz ki dün nasıl kulübe sahip çıkan olmadığı gibi bugün ve yarında sahip çıkacak olmayacaktır. Şehri Van için fedakarlığa hazırız, görevi devir etmekte hazırız. Beni ve arkadaşlarımı istifaya davet edenler bilmeli ki; Devre arasına giriyoruz. Transfer gerekiyor, kamp yeri belirlenmesi gerekiyor, bütçenizin belirlenmesi gerekiyor. Hazırsanız ben ve arkadaşlarım hazır konu Vanspor ise bizler hazırız. Benden ve bizden daha iyi yapacak hemşehrilerim bilsin ki tek gerçeğimiz Vanspor’dur.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.