Başkan Ensari’ye Yılın Yerel Yöneticiler ödülü verildi

Düzenlenen törende Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, İlçesinde hayata geçirdiği önemli projelerle “Yılın Yerel Yöneticileri” ödülüne layık görüldü.

Başkan Ensari’ye Yılın Yerel Yöneticiler ödülü verildi
Yayınlama: 31.07.2023
A+
A-

Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Kayseri’de düzenlenen törenle “Yılın Yerel Yöneticileri” ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül töreninde ödülünü alan Başkan Şefik Ensari: “Öncelikle beni bu ödüle layık gören Anadolu Yerel Yönetimler Dergisine teşekkür ediyorum. Malumunuz göreve geldiğim Nisan 2019’dan bu yana ilçemiz adına kayda değer birçok projeyi hayata geçirdik. Bununla birlikte yine önümüzdeki süreçte de hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok projemiz daha var. Bu projelerin başında Jeotermal Isıtma Sistemi, Çilli Sınır Kapısı ve Serbest Ticaret Bölgesi, Çubuklu Barajı ile Organize Sera Bölgesi gelmektedir. Her alanda ilçemizin gelişmesi için çalışıyoruz ama biraz daha turizme ağırlık veriyoruz. Çünkü gerek coğrafi konumu nedeniyle gerekse sahip olduğu jeotermal kaynaklardan dolayı ilçemiz turizm açısından gelişmeye çok elverişli. Bizde bunu göz önünde bulundurarak turizm açısından ilçemize katma değer katmak için yepyeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Jeotermal Sera ve Jeotermal Otel Tesisleri, Kayak Merkezimiz bu projelerin en önemli ayağını oluşturmaktadır.

Başkan Ensari’ye Yılın Yerel Yöneticiler ödülü verildi

Sadece altyapı belediyeciliği değil sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiğimiz projelerimizin başında gelen Aile Yaşam Merkezimiz, Kitap Cafemiz, Gençlik Merkezimiz, Sentetik Çim Sahalarımız, Kapalı Spor Salonumuz ve Belediyemizin bünyesinde açtığımız özel kurslarımız ilçenin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi ön ayak oldu. Yine atletizm başta olmak üzere bir çok spor dalında yetiştirdiğimiz sporcularımıza da destek vermeye devam ediyoruz. Bunun yanısıra benim için her zaman en önde gelen gençlerimizin sınava hazırlandıkları süreçte kaynak kitaplarını belediyemiz tarafından veriyor olmak da bizim için bir başka mutluluk kaynağı. İnşallah ilçe halkımızla birlikte daha nice projelere imza atacağız.

 

Bu vesileyle bu ödülü tüm Çaldıranlı hemşehrilerime armağan ediyor ve buradan tüm hemşerilerimize selamlarımı gönderiyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.