Başkan Ensari işçileri unutmadı

Son dönemlerde iyi bir atak yapan çaldıran Belediye Başkan Şefik Ensari, ilçeye kazandırdığı yeni yollarla modernleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Başkan Ensari işçileri unutmadı
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

Kırsalda yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçenin göz bebeği prestij caddesini yenileyerek ilçeye farklı bir görünüm kazandıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “ Göreve geldiği günden itibaren Çaldıran için üretmeye ve hizmet etmekten kararlı olduğunu belirtti.

Çaldıran İlçesinin daha modern bir hale gelmesi için hayata geçirdiği projeler takdir toplarken, ilçenin ortasından geçen ve İran sınırına kadar devam eden ticaret yolunu yeniden altyapısıyla birlikte yenileyerek prestij bir görünüm kazandırdı.

Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan ile bir araya gelen Başkan şefik Ensari, “ Müdürümüzün ilçemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ensari, işçilerle bir araya gelerek”  ilçemiz merkezinde yapımı tamamlanmak üzere olan Prestij Caddesindeki çalışmaları yürüten işçi arkadaşlarımızla buluştuk. “

Başkan Ensari işçileri unutmadı

Başkan Ensari daha sonra işçilere birer gömlek hediye ederek “Emekleri için her birine tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.