Başhekim Sarıkaya, Hastane İdarecileriyle Sorunlarını Konuştu

Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya başkanlığında haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Başhekim Sarıkaya, Hastane İdarecileriyle Sorunlarını Konuştu
Yayınlama: 27.12.2023
A+
A-

Toplantıda, eğitim klinikleri ve asistan hekim başlayışları, 113. Dönem göreve başlayan uzman hekimler ve poliklinik düzenleri, kış mevsimiyle birlikte baş gösteren hastalıklar, acil servislerin düzen ve bekleme süreleri, 2023 yılı sağlık hizmetleri değerlendirmesi gibi konular ele alındı.

Konuyla ilgili sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Van Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastanenin genel işleyişi ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi verdi.

Başhekim Sarıkaya, Hastane İdarecileriyle Sorunlarını Konuştu

Başhekim Sarıkaya, eğitim klinikleri ve asistan hekim başlayışları konusunda, yeni asistan hekimlerin işe başlamalarının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Dönem göreve başlayan uzman hekimler ve poliklinik düzenleri konusunda, uzman hekimlerin poliklinik düzenleri ve hasta kabulleri ile ilgili gerekli düzenlemelerin yapıldığı ifade edildi.

Kış mevsimiyle birlikte baş gösteren hastalıklar konusunda, hastanenin acil servislerinde hasta yoğunluğunun arttığı, bu nedenle acil servislerin düzen ve bekleme sürelerinin iyileştirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı kaydedildi.

2023 yılı sağlık hizmetleri değerlendirmesi konusunda, hastanenin 2023 yılındaki sağlık hizmetlerinin başarılı bir şekilde yürütüldüğü, ancak bazı alanlarda iyileştirme yapılması gerektiği belirtildi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.