Bakan Tekin’den öğretmenleri ilgilendiren paylaşım

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı duyuruda eğitim kurumlarında kadrolu öğretmenlerin 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru işlemlerinde değişiklik olduğunu belirtti.

Bakan Tekin’den öğretmenleri ilgilendiren paylaşım
Yayınlama: 19.07.2023
Düzenleme: 19.07.2023
A+
A-

Öğretmenlerin yer değiştirme görev süresi hesabında değişiklik!

Milli Eğitim Bakanlık 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru işlemleri için görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildiğini anlatan bir paylaşımda bulundu.

konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularında görev sürelerinin hesaplanmasında 31 Aralık esas alınacak şekilde yapılmasını belirtti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Öğretmenler odasındaki sohbetlerimizin bir sonucu daha, ‘2023 Yılı İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Duyurusu’nda görev sürelerinin hesabında esas alınan ’30 Eylül 2023′ tarihini, ’31 Aralık 2023’ olarak değiştirdik. Tüm eğitim ailemize hayırlı olması temennisiyle” ifadeleri ile duyurdu.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.