Bakan Tekin  81 ilin millî eğitim müdürüyle toplantı yaptı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirmek üzere Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi. Bakan Tekin, yeni alınan kararları değerlendirdi.

Bakan Tekin  81 ilin millî eğitim müdürüyle toplantı yaptı
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

Öğrenci ve öğretmenler için yeni dönem! Bakan Tekin’den açıklama!

 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık ve Değerlendirme Toplantısı”nda Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Kemal Şamlıoğlu, Nazif Yılmaz, Ömer Faruk Yelkenci’yle birlikte 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi.

Tekin, burada yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce okul ve kurumlardaki eksiklikleri giderip eğitim dönemine olabildiğince sorunsuz girebilmek için tüm yöneticilerle istişare etmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Yeni atanan öğretmenlerin 1 Eylül itibarıyla göreve başlayacağını hatırlatan Tekin, “Özellikle deprem bölgesindeki 11 ildeki arkadaşlarımıza rica etmiştim. Yeni atanan arkadaşlarımız dahil olmak üzere bütün öğretmenlerimizle irtibata geçin. Konaklama problemi olanları mutlaka bizimle paylaşın diye. Bütün il müdürü arkadaşlar bu süreci tamamladılar.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tekin, 11 Eylül’de okulların sağlıklı bir şekilde eğitim öğretime hazır hale getirileceğini ifade etti.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.