Bakan Ali Yerlikaya Başkanlığında Van için kritik toplantı

Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında 13 Aralık 2023 tarihinde yapılan toplantıda, başta terör olmak üzere, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç ile mücadele konuları ele alındı.

Bakan Ali Yerlikaya Başkanlığında Van için kritik toplantı
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

Vali Ozan Balcı başkanlığında ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya koordinesinde başlayan toplantıda, Van’ın güvenliğinin sağlanması ve huzurlu bir ortamın tesis edilmesi için yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Terörle mücadele, uyuşturucu ticareti, organize suç örgütleri ve düzensiz göç ile mücadele konusunda alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Toplantıya Vali Ozan Balcı, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Aykut Tanrıverdi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan katıldı.

Van’da kritik toplantı

İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın Başkanlığında, Güvenlik, İstihbarat ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. Van’daki toplantıya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya video konferans sistemi üzerinden katıldı.

Toplantıda, Van’ın güvenlik durumu değerlendirilerek, il genelinde yürütülen terörle mücadele, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve düzensiz göç ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, bu mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi için yapılması gereken çalışmalar da değerlendirildi.

KAYNAK: VANDAHABER

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.