Ak Parti’de belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Türkiye 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanıyor. Seçim startını erken veren AK Parti’de belediye başkan aday aday süreci ve temayül yoklamaları tamamlandı. Peki başkan adayları ne zaman açıklanacak?

Ak Parti’de belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?
Yayınlama: 08.12.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihi işaret etti!

Yapılan Temayül yoklamasının ardından tüm gözler açıklanacak belediye başkan adaylarının kimler olacağı. Yunanistan’dan dönüşü yerel seçimi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıklanması için o tarihi işaret etti

 

BAE ve Katar dönüşü, ayağının tozuyla Yunanistan ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü. Komşu ile olumlu yeni bir döneme girilmesine vesile olan ziyaret dönüşü Cumhurbaşkanı, her yurt dışı gezisinden sonra olduğu gibi uçakta önemli değerlendirmelerde bulundu. Birçok konuya değinen Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin de açıklamalar yaptı.

“O TARİHİ İŞARET EDİP PEYDERPEY ADAY AÇIKLAMALARIMIZI YAPARIZ”

Merakla beklenen belediye başkan adaylarının açıklanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: “2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar.”

bu hafta belli olacak

“Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.