AK Parti Van Teşkilatı için Büyük Gün

Edremit Nur Tatar Spor Salonu’nda şu an görevde bulunan ve önceki dönemlerde görev yapan teşkilat mensuplarının katılımı ile Van Teşkilat Buluşması programı yapıldı.

AK Parti Van Teşkilatı için Büyük Gün
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

14 Mayıs 2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde teşkilatların çalışma motivasyonunu arttırmak ve siyasi çalışma yol haritasını paylaşmak üzere Edremit Nur Tatar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Teşkilat Buluşması programına çok sayıda AK Partili katıldı.

AK PARTİ VAN TEŞKİLATLARI 5 BİN KİŞİLİK SALONU DOLDURDU

“Mazlumlar Söylesin Şarkılarını, Başlasın Türkiye Yüzyılı”, “Van memleketin sınır çizgisidir. Reis Vanlı Gençlerin Kırmızı Çizgisidir” “Birlik, Kardeşlik ve Samimiyet ile Türkiye Yüzyılı” yazılı dövizlerin asıldığı 5 bin kişilik salonu AK Parti ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları doldurdu.

PROGRAMA KİMLER KATILDI?
Programa Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Van İl Koordinatörü Ruken Kilerci, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer,  Eski İl Başkanı Zahir Soğanda ve eski milletvekilleri katıldı.

CHP’NİN TEK PARTİ ZULMÜ VE KOOALİSYONLARIN SIKINTILARI SİNEVİZYONDA
Program, AK Parti Tanıtım Başkanlığı tarafından hazırlanan, CHP’nin tek parti döneminde yaptığı haksız ve hukuksuz uygulamaların, Merhum Başbakan Adnan Menderes’in idam edilmesinin, koalisyonlar döneminde Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıların anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı.

İLÇE BAŞKANLARI SELAMLAMA KONUŞMASI YAPTI
Programda görevdeki İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları başkanları ile ilçe başkanlarına söz verildi. Sahneye İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile birlikte kürsüye gelen İlçe Başkanları, seçime hazırız mesajı vererek duygu ve düşüncelerini teşkilat mensupları ile paylaştı.

KİLERCİ, “İLTİFATSIZ BAŞARI ZAYİ SAYILIR”
AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Van İl Koordinatörü Ruken Kilerci yaptığı selamlama konuşmasında, “Biliyorsunuz ki iltifatsız başarı zayidir, bizim içi başarılarınız çok kıymetli, bu büyük buluşmayı gerçekleştiren Van Teşkilatımıza İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu nezdinde çok teşekkür ediyorum” dedi.

İL BAŞKANI KAYHAN TÜRKMENOĞLU’NUN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI;

Gençlerimizi, yarınımızın aktörlerini ve yöneticilerini saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 
Bu yapmış olduğumuz birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 14 Mayıs 2023 seçimlerine teşkilatlarımızla birlikte hazır olduğumuzu ortaya koyduğumuz bir program. 
Saat 12.00’den bu yana burada salonda coşku içinde bulunuyoruz, buna vesile olan tüm kardeşlerimizi selamlıyorum.
Olağanüstü hal kalktı, Yasaklar tarih oldu,  Ana dil serbest oldu
Demokrasinin önü açıldı
Sosyal devlet ve güçlü devlet anlayışı ile her noktada yardımlarımız devam ediyor
Bölünmüş yollar ülkemizin tüm noktalarına kadar ulaşmış
Eğitimde önemli yatırımlar yapılmıştır. 
Bugün bu salonun en önemli mührü “Başlasın Türkiye Yüzyılı, yarın değil hemen şimdi” çalışmasıdır. 
2017’den bu yana 6 ve 7’nci olağan kongresi 2018 genel seçimleri 2019 mahalli idareler seçimlerini yaptık
Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitinglerini bu teşkilatlarımızla yaptık. 
Siyaset akademisi ile türkiye ikincisi olduk. 
Göreve geldiğimizde 85 bin üyemiz vardı, bugün 148 bin üyemiz var. 
Hazırlamış olduğumuz strateji planımız genel merkezimiz tarafından örnek kabul edildi. 
Sivil toplum örgütü, hane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yaptık. 
Van için yeni bir tarih yazacağız ve başarımızı birlikte perçinleyeceğiz. 
Ak Parti kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyor. 
Hiçbir makam kadıya mülk değildir. Bu salonda ve bu kürsüde hoş bir seda bıraktık. Kurumlar kalıcı insanlar gidicidir. Hz. Adem ile başlayan hak ile batıl mücadelesi devam ediyor. 
Dün bu görevi başkaları yapıyordu, bugün biz yapıyoruz, bizden sonra da başka kardeşlerimiz yapacak. Allah’a hamdolsun bu görevde yüzümüz ak alnımız açık. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.