AK Parti Van milletvekili adaylarından birlik mesajı

Merakla beklenen ak parti listesi belli olurken adaylar için AK Parti Van İl Başkanlığınca,  milletvekili adaylarına bir tanıtım programı düzenlendi.

AK Parti Van milletvekili adaylarından birlik mesajı
Yayınlama: 14.04.2023
A+
A-

Van’ın Edremit ilçesindeki Evliya Çelebi Uygulama Oteli konferans salonunda yapılan programda konuşan bir çok partili tarafında salon dol taştı.

İlk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Emre Güray, bu seçim sürecin önemine değinerek eski yeni farkını gözetmeden tek çayı altında bu birada olmamız lazım diyerek birlik mesajı verdi.

Onlar Seçim derdindeyken bir her şeyi depremzedelerin yaralarını sarmak üzerine düzenlediklerini söyleyen İl Başkanı Güray, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Bu şekilde bir yol belirledik. Kısa bir takvimle seçim sürecine girdik. Unutulmamalı ki AK Parti teşkilatları dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bizi biz yapan değerimiz var. Bizi AK Parti yapan değerimiz, halkımızdır.” diye konuştu.

Milletvekili adaylarının 82 aday adayı arasından seçilerek belirlendiğini  ifade eden Başkan Emre Güray, “ Elimizden geldiğince çalışacağımızın sözünü veriyorum. Her bir adayımız kendi alanında çok kıymetli. Bu seçimin Van’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnancımız, motivasyonumuz tam, kimsenin bu konuda şüphesi olmasın.” Dedi.

Programın devamında ise AK Parti Van milletvekili adayları Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Abdulahat Arvas, Azat Kartal, Selma Biçek, Muhammed Çalağan, Ömer Faruk Karakurt ve Muhammed Affan Orhan da bir selamlama konuşması yaparak seçim sürecindeki önemine değinler.

Van Ak Parti İl Başkanı Güray ve milletvekili adayları ile birlikte Cumhuriyet Caddesindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.