AK Parti 5 ile yeni başkan atadı

SON DAKİKA HABER ile AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ile birlikte 5 ilin başkanlığına yeni atamaların olduğunu duyurdu. İşte adı geçen yeni il başkanları….

AK Parti 5 ile yeni başkan atadı
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

SON DAKİKA GELİŞMESİ: Yapılan atamalar ilişkin AK Parti’nin sosyal medya hesaplarından bir duyuru yapılarak AK Parti’de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlıklarına atama yapılırken, Genel Merkez’de Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı’nda da 6 yeni isim görevlendirildi.

“SEÇİM EKİBİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİK”

Seçim işleri ekibimizi daha da güçlendirdik ifadesini kullanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ 6 kişinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladığını duyurdu.

 

İşte yapılan atamalar

Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini Harun Tüfekçi, Yusuf Başer, Bülent Yağmur, Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı ve Muhammet Fatih Toprak’la beraber, Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan olarak belirlendi.

“5 ile yeni başkanlar atandı”

AK Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,” Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlıklarına atama yapıldığını, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla:

Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu,

Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu,

Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz,

Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus

Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir’in atandığı belirtildi.

Açıklamanın devamında ise eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edilerek yeni atanan il başkanlarına da başarılar dilendi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.