Aday adayı Selma Biçek, ilgi odağı oldu

Aday adaylığı öncesi kulislerde ismi sıkça konuşulan, Van’daki güçlü kadın aday adayı Selma Biçek, AK Parti ilçe teşkilatları ziyaretinde aday adaylığı, öncesi ve sonrası süreç için projelerini anlattı.

Aday adayı Selma Biçek, ilgi odağı oldu
Yayınlama: 25.03.2023
A+
A-

Vanlı kadınların güçlü sesi Selma Biçek, geçtiğimiz Pazartesi günü AK Parti Van İl Başkanlığına giderek AK Parti Van Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önceki gün, Edremit, Tuşba, İpekyolu ve Gevaş ilçe ziyaretlerini tamamlayan Biçek sonraki iki günde ise beraberindeki heyet ile Erciş, Özalp, Saray, Gürpınar, Muradiye ve Çaldıran ilçe teşkilatlarına ziyaret etti.

“BİÇEK MECLİS YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR”

 

Öncelikle AK Parti Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar’ı ziyaret eden Biçek, Van ve ilçeleri için yaptığı çalışmaları ve hayata geçirilmesinde pay sahibi olduğu bir çok projeyi anlattı. Ağar; “Selma hanımın ziyareti bizleri mutlu etmiştir, çalışmalarını biliyor kendisini takdir ediyoruz yolu açık olsun inşallah.” dedi.

Ardından Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Biçek’e burada da yaptığı çalışmalar özverisi ve katkılarından dolayı övgü dolu sözler dile getiren Bilmez; “Selma hanımın Van’da yaptığı çalışmaları bizlerde sosyal medya ve haberlerden takip ediyoruz Allah yolunu açık etsin bizlerde bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz.” dedi.

 

Biçek’in bir sonraki durağı Erciş İlçe Başkanlığı oldu. Biçek, İlçe Başkanı Muhlis Yeşilbaş’ı makamında ziyaret ederek yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı. Başkan Yeşilbaş; “Selma Başkanımız Van için önemli bir değer bugünkü ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir, Allah yolunu açık etsin başarılar diliyoruz” dedi.

Ardından Muradiye İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk’ü ziyaretinde; “Selma Hanımın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz, kendisi Van için ilçelerimiz için özellikle kadın aile ve çocuklar için bir şans. Yaptığı çalışmalar takdire şayan bizlerde kendisine tam destek diyoruz, başarılar diliyoruz yolu açık olsun.”

Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi; “Selma başkanımızın yaptığı çalışmalar ilçemizdeki kadınlarımız içinde büyük önem arz etmekte başarılar diliyor bu kutlu yolun ilimize ve kendine hayırlı olmasını diliyoruz.”

Biçek ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Gürpınar ilçemize gerçekleştirdi. AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör; “kadınların güçlü sesi Selma Biçek’in bugünkü ziyareti bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyoruz.”

Biçek yaptığı açıklamada; “İlçe teşkilatlarımızı ziyaretlerimiz bitti STK sivil toplum kuruluşu ziyaretlerimiz devam edecek. Ziyaret ettiğimiz her yerde çok olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz, gerek teşkilatlarımız gerek STK temsilcilerimiz aday adaylığımı değerlendirirken yaptığımız işleri ben söylemeden onların bana söylemesi beni çok mutlu etmekte.

Yaptığımız işlerin insanların üzerinde bu denli güzel etkiler bırakması mutluluk verici, gücüme güç katıyor. Bizde insanımızdan aldığımız bu güçle çıktığımız bu yolda emin adımlar ile yürümeye, insanlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.