2024 Kültür Yolu Festivali çalıştayı düzenlendi

Van’da 29 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali’nin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

2024 Kültür Yolu Festivali çalıştayı düzenlendi
Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

29 Haziran – 07 Temmuz tarihlerinde ilimizde düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali için Van Valiliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortak çalıştay düzenlendi.

 

“İLİMİZDE DÜZENLENECEK FESTİVALİ EN GÜZEL HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin, “Kültür Yolu kültürümüzün şehir merkezli olarak ele alındığı, sanat-zanaat-gastronomi-sohbet-gösteri-eğlence vb. etkinliklerin, mekanların, her yaştan halkın ve ziyaretçilerin buluştuğu rotanın adıdır.

Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından ilki 2021 Yılında İstanbul’da “Beyoğlu Kültür Yolu Festivali”  ile başlayan, bu yıl 16 ilimizde yapılacak olan  Festivaller dünyanın en kapsamlı, en saygın kültür ve sanat projelerinden biridir.

Bugün Bizler burada, Van’ımızın uluslararası marka değerini yükseltmek, kültürel değerlerimizle, ilimizi cazibe merkezi haline getirmek için , 29 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan “Van Kültür Yolu Festivali’nin en güzel şekilde organize edilmesi ve tüm dünyada ses getirecek şekilde tasarlanması için bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi.

2024 Kültür Yolu Festivali çalıştayı düzenlendi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.