10 kişilik Vanlı aile gözyaşları için defnedildi

Adıyaman’da depreme Yakalanarak Yıkılan Binanın Enkazında Hayatını Kaybeden 10 Kişilik Vanlı Yorğun Ailesi gözyaşları içinde Son Yolculuklarına Uğurlandı.

10 kişilik Vanlı aile gözyaşları için defnedildi
Yayınlama: 08.02.2023
Düzenleme: 08.02.2023
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depreme Adıyaman’da yakalanarak yıkılan binanın enkazında hayatını kaybeden 10 kişilik Vanlı Yorğun ailesi son yolculuklarına uğurlandı.

Depremde hayatını kaybeden 10 kişilik Vanlı aile defnedildi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen deprem, binlerce kişinin de hayatını kaybetmesine neden oldu. Adıyaman’da depreme yakalanan ve aynı aileden olan Mecit, Ayşe, Fatma, Harun, Meryem, Narin, Şehmus, Kevser, Nisa ve İsra Yorğun enkaz altına kalarak hayatını kaybetti.

Depremde hayatını kaybeden 10 kişilik Vanlı aile defnedildi

Bugün memleketleri Van’a getirilen Yorğun ailesi, cenaze namazları kılındıktan sonra İpekyolu ilçesine bağlı Karpuzlan Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta yan yana toprağa verildi.


ÖNCEKİ HABERİ OKU


SON DAKİKA HABER: Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük  deprem nedeniyle Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis,  Malatya ve Elazığ illerinde binlerce can kaybı yaşandı.

YORĞUN AİLESİNDEN 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Depremlerde en fazla etkilenen illerden biri olan Adıyaman’dan  Van’a acı haber geldi. Meydana gelen depremde Yorğun ailesinden 10 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman’da yaşayan Mecit Yorğun, Ayşe Yorğun, Fatma Yorğun, Harun Yorğun, Meryem Yorğun, Narin Yorğun, Şehmus Yorğun, Kevser Yorğun, Nisa Yorğun ve  İsra Yorğun depremde hayatlarını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.