Van’daki Sürücü Kurslarından Önemli Çağrı

Van’daki sürücü kursları, modern ve güvenli bir eğitim alanı için harekete geçti. Van Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Sertaç Kütükoğlu, Batman modelini Van’a taşıma çağrısı yaptı.

Van’daki Sürücü Kurslarından Önemli Çağrı
Yayınlama: 18.09.2025
A+
A-

Van’daki sürücü kursları, sürücü adaylarına daha kaliteli ve güvenli bir eğitim sunmak için modern bir eğitim pisti kurulmasını talep etti. Dernek Başkanı Sertaç Kütükoğlu, Vali Ozan Balcı’ya seslenerek Batman’da bulunan örnek eğitim alanının Van’a da kazandırılması gerektiğini belirtti.

Van Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Sertaç Kütükoğlu, Van’daki sürücü kurslarının yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden önemli bir paylaşım yaptı. Kütükoğlu, mevcut eğitim alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, sürücü adaylarının daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için modern bir eğitim pistine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bu amaçla sosyal medya üzerinden Van Valisi Ozan Balcı‘ya çağrıda bulundu.

Van’daki Sürücü Kurslarından Önemli Çağrı

VAN’IN EĞİTİM ALANI SORUNU

Kütükoğlu, sürücü kurslarının şu an kullandığı eğitim alanlarının yetersiz olduğunu ve bu durumun hem kursiyerlerin hem de eğitimcilerin işini zorlaştırdığını ifade etti. “Sürücü adaylarına rahat ve iyi bir eğitim verebilmemiz için böyle bir alana ihtiyacımız var,” diyen Kütükoğlu, kaliteli bir sürüş eğitimi için uygun bir pistin hayati önem taşıdığını vurguladı.

Van’daki Sürücü Kurslarından Önemli Çağrı

BATMAN MODELİ ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Dernek Başkanı, taleplerini somutlaştırmak için komşu illerden Batman‘daki sürücü eğitim pistini örnek gösterdi. Batman’da bulunan modern tesisin, sürücü adaylarının trafik kurallarını ve sürüş tekniklerini güvenli bir ortamda öğrenmelerine olanak tanıdığını belirten Kütükoğlu, aynı projenin Van’da da hayata geçirilmesini istedi.

VALİ BALCI’YA SESLENDİ

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda Vali Balcı’ya hitap eden Kütükoğlu, “Sayın Valim, biz de sürücü kursları olarak böyle bir projenin Van ilimizde olmasını isteriz. Kursiyerlerin daha iyi bir kaliteli eğitim almasını sağlayarak trafiğe rahatlıkla çıkabilirler. Saygılarımı sunarım,” ifadelerini kullandı.

Kütükoğlu, Valilik tarafından daha önce yapılan otogar, sebze hali ve çevre yolu gibi büyük projeleri örnek göstererek, bu konuda da destek beklediklerini belirtti.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.