Ömer Doğan Yeniden Başkan
CHP İpekyolu İlçe Kongresi'nde tek aday Ömer Doğan, delegelerin tamamının oyuyla güven tazeledi. Doğan, yeni dönemde parti çalışmalarını güçlendirme sözü verdi.
TEK ADAY, TAM DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Van İpekyolu İlçe Kongresi, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren mevcut Başkan Ömer Doğan, delegelerin tamamının oyunu alarak güçlü bir destekle yeniden başkanlığa seçildi. Bu sonuç, Doğan'ın 5 yıllık başkanlık dönemindeki başarısının en net göstergesi oldu.
HALK İLE DAHA YAKIN İLETİŞİM
CHP İpekyolu İlçe Kongresi, siyaset gündemine önemli bir not düşerek tamamlandı. Beş yıldır ve iki dönemdir başkanlık görevini başarıyla yürüten Ömer Doğan, üçüncü dönemi için de delegelerden tam not aldı. Kongrede başka bir adayın çıkmaması, partililer arasında Doğan'a duyulan güvenin ve birliğin altını çizdi.
DOĞAN: "BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"
Seçim sonuçlarının resmileşmesinin ardından kürsüye çıkan Ömer Doğan, delegelere teşekkür ederek güçlü bir konuşma yaptı. Güven tazeleyen başkan, yeni döneme dair hedeflerini açıkladı:
İLÇE ÇALIŞMALARI GÜÇLENDİRİLECEK
Başkan Doğan, "Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Önümüzdeki dönemde partimizin İlçemizdeki çalışmalarını daha da güçlendirecek, halkımızla daha yakın bir iletişim içinde olacağız" ifadelerini kullandı. Konuşmasında, Van'ın İpekyolu ilçesinde CHP'nin görünürlüğünü ve etkinliğini artırma sözü verdi. Doğan’ın bu kararlı duruşu, salonda büyük alkış aldı. Yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlenirken, CHP İpekyolu teşkilatı, önümüzdeki yerel ve genel seçimlere daha güçlü bir kadroyla hazırlanma mesajı verdi.