AK Parti'de 5 il başkanlığına atama
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 5 ilde il başkanları değişti. İ
Beş İlde Değişim Rüzgarı: Erdoğan Kararıyla Yeni Dönem Başladı
AK Parti, yerel yönetimlerdeki hizmet kalitesini daha da yükseltmek hedefiyle teşkilatlarında kapsamlı bir değişime imza attı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle belirlenen 5 yeni AK Parti İl Başkanları görevine başladı. Bu değişim, yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilat yapısını güçlendirme amacını taşıyor.
AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Bitlis İl Başkanlığı'na Engin Günceoğlu, Çanakkale İl Başkanlığı'na Abdurrahman Kuzu, Elazığ İl Başkanlığı'na İbrahim Sencer Selmanoğlu, Niğde İl Başkanlığı'na Hacı Mehmet Eren ve Tunceli İl Başkanlığı'na Hakan Özer'in atandığı belirtildi.
ESKİ İLK BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR
Eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek yeni görevlendirilen il başkanlarına başarı dileğinde bulunuldu.
AK Parti'de İstanbul'un 3 ilçe başkanı görevden alındı