Edremit’teki ahır sabiplerine son uyarı!

Edremit Belediyesi ahır ve besihane gibi hayvan beslenme alanlarına dönük denetimlerini arttırdı. İlçe geneline yayılan denetimlerde, yapıların boşaltılması ve gübrelerin uygun şekilde tahliye edilmesi konusunda uyarılar yapılıyor.

Edremit’teki ahır sabiplerine son uyarı!
Yayınlama: 31.07.2025
Düzenleme: 31.07.2025 11:45
A+
A-

Edremit’te ahırlara yönelik denetimler sıklaştırıldı

Edremit Belediyesi halk sağlığını tehdit eden yapı ve faaliyetlere karşı denetimlerini artırdı.Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Çevre Koruma Birimine bağlı ekipler, merkez mahalleler başta olmak üzere ilçe genelindeki ahır ve diğer hayvan beslenme alanlarına yönelik denetimlerini genişletti.

Van’da Ahır Krizi Büyüyor! Son uyarı yapıldı!

Ekipler, yarattığı kötü koku ve görsel kirlilikle mahalle sakinlerini olumsuz etkileyen ve şikayet konusu olan bu yapılara karşı yaptığı denetimlerde yapı sahiplerine uyarılarda bulundu.

Eminpaşa, Süphan, Yeni mahalle ve Şabaniye gibi mahallelerde yoğunlaşan denetimlerde, ahır ve besihanelerin tahliye edilmesi gerektiği vurgulandı. Gübrelerin uygun şekilde tahliye edilmesi de dikkat çekilen bir başka konu oldu.

Denetimlerini periyodik olarak sürdürecek olan ekipler, uyarılan yapıları takip etmeye devam ederek yıkımını gerçekleştirecek.

——————————————————–

BAŞKA HABER OKU

Gürpınar’da Diyaliz Hastalarına Büyük Kolaylık!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.