Bu akşam Kayseri’de oynanacak Nesine 2. Lig Play-Off final maçını izlemek üzere yola çıkan DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dündar, Kayseri girişinde talihsiz bir trafik kazası geçirdi.
Bu akşam oynanacak Nesine 2. Lig Play-Off final maçı için Kayseri’ye giden DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dündar, trafik kazası geçirdi.
Bu akşam Nesine 2. Lig Play-Off final maçı Kayseri’de oynanacak. Maç için Kayseri’ye giden DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dündar’ın Kayseri girişinde trafik kazası geçirdiği öğrenildi.
Edinilen ilk bilgilere göre, Kayseri’ye giriş yaptığı sırada kaza yapan Dündar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dündar’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve gözlem altında tutulduğu kaydedildi.
Polis ekipleri kazaya ilişkin geniş kapsamlı soruşturma başlattı.
Kaynak: Wanhaber
Elazığ’da Vanspor için peş peşe açıklama yapıldı