Van Turizm Master Planı için ilk adımlar atıldı

Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında, Van’ın 2023-2027 yılı turizm yol haritasını belirleyecek “Van Turizm Master Planı” toplantısı yapıldı.

Van Turizm Master Planı için ilk adımlar atıldı
Yayınlama: 30.05.2023
Düzenleme: 30.05.2023
A+
A-

Kapadokya Üniversitesi tarafından hazırlanan Turizm Master Planının omurgasını oluşturan 16 temel politika başlığı üzerinde çalışma yapılacak.

Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Mütevelli Heyet Koordinatörü Funda Firuz Akan, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Burak Sakal ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Gülcan’ın yanı sıra Genel Sekreteri M. Fatih Çelikel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erol Uslu ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı  Nuri Bekiroğlu’nun da katıldığı toplantıda, Van’ın her alanda turizmin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Van Turizm Master Planı için ilk adımlar atıldı

Konuyla konuşan Vali balcı ”Turizm, ilimiz için çok önemlidir. Bilimsel çalışmalar ışığında hazırlanan ve turizmimizin gelişmesine yönelik yapılacak yatırımlara ve çalışmalara büyük katkı sunacak Van Turizm Master Planını değerlendirdik. İnşallah bu işin aktörleriyle önümüzdeki süreçte bir araya gelerek master planımızı hayata geçireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.