Selma Biçek’den İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

AK Parti’nin Van’daki güçlü kadın aday adayı Selma Biçek, AK Parti Edremit, İpekyolu, Gevaş ve Tuşba ilçe teşkilatlarına ziyaret etti.

Selma Biçek’den İlçe Teşkilatlarına Ziyaret
Yayınlama: 22.03.2023
A+
A-

Geçtiğimiz Pazartesi günü kalabalık bir grup ile AK Parti Van il başkanlığına gelerek 2023 seçimleri için Millet vekilliği aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına hız veren Selma Biçek beraberindeki heyet ile, AK Parti Edremit, İpekyolu, Gevaş ve Tuşba ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Vanlı kadınların güçlü sesi Selma Başkan meclis yolunda ilçelerden tam destek aldı…

Öncelikle Edremit ilçe başkanlığına, ardından Gevaş, İpekyolu ve Tuşba ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Biçek, Van’da yaptığı çalışmaları ve hayata geçirilmesinde pay sahibi olduğu bir çok projeyi anlattı.

 

Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu, Selma hanımın Van’da yaptığı çalışmaların özellikle kadınlarımız ve çocuklarımız için ne denli değerli olduğunun farkındayız, bizlerde kendisine  desteğimizi  vereceğiz, Allah yolunu açık etsin dedi.

İpekyolu İlçe Başkanı Ethem Görgülü, Selma Başkanımız Van için önemli bir değer bugünkü ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir, bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz, Allah yolunu açık etsin.

Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Selma Hanımın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz, Kadın Aile ve Çocuklar üzerine yaptığı çalışmalar takdire şayan bizlerde kendisine  tam destek diyoruz.

Gevaş İlçe Başkanı  Tahsin Değirmencioğlu, Selma başkanımızın yaptığı çalışmalar ilçemizdeki kadınlarımız içinde büyük önem arz etmekte başarılar diliyor bu kutlu yolun ilimize ve kendine hayırlı olmasını diliyoruz, bizlerde elimizden gelen desteği sunacağız.

Biçek ilçe ziyaretlerimize son hız devam edeceğiz, kısa süre içinde ilçe ziyaretlerimizi bitirip STK sivil toplum kuruluşları ve resmi kurum ziyaretlerimize devam edeceğiz.

Amacımız güzel Van’ımızda yaşayan her bir vatandaşımızın sesine kulak vermek taleplerini dinlemek, bunun içinde STK’lar büyük önem arz etmekte.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.