Seçim öncesi yeni tehlike! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 2 aydan az bir süre kala dolandırıcılar yeni bir kandırma yöntemiyle vatandaşları mağdur etmeye başladı.

Seçim öncesi yeni tehlike! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat!
Yayınlama: 29.03.2023
Düzenleme: 29.03.2023
A+
A-

14 Mayıs seçimi yaklaşırken yeni bir dolandırıcılık yöntemi daha ortaya çıktı. Dolandırıcılar, vatandaşların mail hesaplarına “Seçmen kaydınızı doğrulamanız gerekiyor” mesajıyla adım adım ilerletip haberleri olmadan bir yere üye yapıyorlar.

BU YÖNTEME DİKKAT!

Vatandaşların cep telefonlarına ve e-posta hesaplarına YSK logosuyla “Seçmen kaydınızı doğrulamanız gerekiyor” mesajıyla bir link yollayan dolandırıcılar, vatandaşları korkutarak sonraki adımlara yönlendiriyor.

Seçim öncesi yeni tehlike! Herkesi ilgilendiriyor! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat

VATANDAŞLARIN HABERİ OLMADAN ÜYE YAPIYORLAR

Mesajdaki linkin yönlendirdiği adreste YSK ve resmi kurumların logolarını kullanarak vatandaşlarda işlemlerin resmi olduğuna inandıran dolandırıcılar, tüm adımları yerine getiren vatandaşları başka bir sayfaya yönlendirerek haberiniz olmadan sizi bir yere üye yapıyor. Seçmen kaydınızı yenilediğinizi sanıyorken hiç bilmediğiniz bir yere üye olduğunuzu öğreniyorsunuz.

Seçim öncesi yeni tehlike! Herkesi ilgilendiriyor! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat  Seçim öncesi yeni tehlike! Herkesi ilgilendiriyor! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat

Seçim öncesi yeni tehlike! Herkesi ilgilendiriyor! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat   Seçim öncesi yeni tehlike! Herkesi ilgilendiriyor! Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat

haber 7

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.