Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece

6 Şubat 2023 te Ülkemizi hüzne boğan 10 ilde yaşanan asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ve 7.6 depremler sonrası Van iline misafir olarak gelen yaklaşık 18 bin aile mensupları duyarlı kurum ve  kuruluşlar zaman zaman da duyarlı STK ve gönüllü kişiler tarafından çeşitli organizasyonlar ile yapmış oldukları etkinlikler ile ağırlanıyor.

Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece
Yayınlama: 04.03.2023
Düzenleme: 04.03.2023
A+
A-

Dün akşam da ilimize misafir olarak gelen depremzede aileler ve çocukları Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesinde bulunan Van Gölü Gençlik Merkezinde dillere destan bir gece düzenlendi.

Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece

Geceyi düzenleyen Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanı Gökhan Öznur,  konuşmasında geceye katılım sağlayan ailelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece

Bu anlamlı geceye Öz Sağlık İş Sendikası Van Şube Başkanı Gökhan Öznur, İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Muhammed Tosun, SBÜ Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, Hastane destek hizmetleri Başkanı Şahabettin Işık, Başkan yardımcısı Halil Tutuş, Van Gölü Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar ile bir çok gönüllü kişiler katılım sağladılar.

Şube başkanı Gökhan Öznur katkılarından dolayı Afad Komite Başkanı Emine Sallık ve Muhammed Abi ye gönüllülere sendikamız  temsilcileri ve kadın komitemize teşekkür ediyorum. Moral gecesinde misafirlere çiğ köfte, çay ve tatlı ikram edildi.

Programda çocuklar için palyaçolar tarafından çeşitli oyunlar ile çocuklara neşeli dakikalar yaşatıldı. Ayrıca konuklara eğitim merkezi müzisyenleri tarafından çeşitli yörelere ait türküler söylendi. Güzel geçen gece sonunda çocuklara oyuncak dağıtıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece

Öz Sağlık İş Sendikasından Anlamlı Gece

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.