Masadaki 5 lider yarın toplanacak

CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi liderlerinin yarın Saadet Partisi Genel Merkezi’nde saat 17.00’de bir araya geleceği öğrenildi.

Masadaki 5 lider yarın toplanacak
Yayınlama: 03.03.2023
A+
A-

Görüşmeye İYİ Parti katılmayacak. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ise, “Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız; aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz!” notuyla açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı ile Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşmazlık yaşaması sebebiyle altılı masayı dağıtmasının ardından Ankara’da hareketlilik devam ediyor.

CHP, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi liderlerinin yarın Saadet Partisi Genel Merkezi’nde saat 17.00’de bir araya geleceği öğrenildi. Görüşmeye İYİ Parti katılmayacak.

KARAMOLLAOĞLU: MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDAYIZ

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ise, “Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız; aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz!” notuyla açıklama yaptı.

Saadet lideri, ortak aday ve yol haritası üzerinde uzlaşıldığını hatırlatarak 6 Mart’ta Saadet Partisi ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya dikkat çekti.

karar

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.