Kılıçdaroğlu Van’da neler söyledi

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun Van mitingine Vanlılar adeta akın etti. Kent merkezinde belirle miting alanı hıncahınç dolarken, Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu sloganlar eşliğinde karşılandı.

Kılıçdaroğlu Van’da neler söyledi
Yayınlama: 02.05.2023
A+
A-

Van Ekrem İmamoğlu’nun ardından konuşmak için sahneye çıkan Kılıçdaroğlu Van bu bölgenin kilit taşlarından biri. Dünyanın her tarafından insan Van’a gelmeli. Bütün bu ovalar, bereketli ovalara dönüşecek. Ben Vanlılara hizmet edeceğim” dedi.

Van’da mitinge katılan Kılıçdaroğlu, “Dünya kadar sorun var. Ne kadar sorununuzun olduğunu biliyorum. Bu ülkeye barışı, huzuru getireceğim. Bu ülkede kimse ötekileştirilmeyecek. Demokrasinin ayaklar altına alındığını biliyorum. Bütün bunları çözeceğim. Yeter artık. Memleketimizde huzurla yaşamak istiyoruz. Bu güzel ülkede, Van Denizinde beraber olacağız. Belediyeden 306 kişi var. Hepsi görevine geri dönecek. Beşli çeteler malı alıp yurt dışına götürdüler. Sizden çalınan parayı bu ülkeye getireceğim. Onlar saraylara güveniyorum. Ben size, milletime güveniyorum. Taşeron işçileri kadroya alacağız. 100 bin ogretmen ataması yapacağız. KPSS’den yüksek alıp atanamayanlar var. Sözlüyü kaldıracağım. Bu kardeşiniz ülkeye adalet getirecek. Van bu bölgenin kilit taşlarından biri. Dünyanın her tarafından insan Van’a gelmeli. Bütün bu ovalar, bereketli ovalara dönüşecek. Ben Vanlılara hizmet edeceğim” dedi.

 

Ekrem İmamoğlu Van’da konuştu: Bu seçimi Van için kazanacağız!

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun kentte gerçekleştireceği mitinge Vanlılar adeta akın etti. Kent merkezinde belirle miting alanı hıncahınç dolarken, Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu sloganlar eşliğinde karşılandı. Van Beşyol’daki Mitingde Vanlılara seslenen Ekrem İmamoğlu kürsüye çıkarken coşkulu bir karşılama karşılandı.

İMAMOĞLU VANLILARA HİTAP EDİYOR

Van Beşyol’daki Mitingde Vanlılara seslenen Ekrem İmamoğlu kürsüye çıkarken çoşkulu bir karşılama karşılandı.

İşte İmamoğlu konuşmasından satır başları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Van’daki mitingde konuştu. İmamoğlu, “Van hakkını alacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte mitinge katılmak üzere Van’a geldi. Mitingde konuşan İmamoğlu Van’ın sorunları üzerinde durdu.

 

İmamoğlu konuşmasında, “Ne mutlu Van’a. Van, Doğunun yıldızı. Milletin İttifakında tek tek yeneceğiz. Van’ın sokaklarını gezerken 8-10 yaşındaki çocuklardan gençlere beni çevirip yürekten kalpten elimizi tutup biz adalet istiyoruz demelerini hiç unutmuyorum. Benim kadim şehrim. Tarihin en güzel sehirlerinden biri. Van hak ettiği yerde değil. Van hakkını alacak. Size söz veriyorum. Benim bir talebin var. Ekrem İmamoğlu’nu hemşehriniz olarak kabul ediyor musunuz? Bu cennet parçası Van’a çok özenli çalışacağım. Biz devletle millet arasındaki bütün bariyerleri kaldıracağız. Vanspor’un stadını da biz yapacağız. Her birimiz eşitiz. Bu memleketin hiçbir noktasında fark yok. Bu eşitsizlik bir yönetim sıkıntıdır. Bunu aşacağız. Van Doğu’nun yıldızı olmak zorunda. Olmazsa Türkiye Cumhuriyeti kalkınmamış demektir. Van ilk 15’e girmeli. Van’ın kendisi, gölü, kahvaltısı, insanı ayrı bir dünya. Bütün duygularım içtendir. Bütün bunları gerçekleştirmek için yola çıktık. Van’ı turizmin başkenti yapacağız. Çevre Yolunu bitireceğiz. Seçimden sonra il ziyaretimi Van’a yapacağım. Van-Diyarbakır tren yolunu önemsiyorum. Van Gölü Ekspresini Van’a getireceğiz. Van civarında madencilik çalışmalarını takip ediyoruz. Van’ın doğasının tahrip olmasına müsaade etmeyeceğiz. Van’ın tramvaya ihtiyacı var. Van’ın ulaşım sorunları var. Adaletin Ekrem’i de Selahattin’i de olmaz. Hukukun verdiği karar kimsenin canını acıtmaz. Birbirimizden farkımız yok. Asla vazgeçmeyeceğiz”  dedi.

şehrivan

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.