Kayatürk’ten iş dünyasına dair önemli i açıklamalar

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve ekibini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kayatürk’ten iş dünyasına dair önemli i açıklamalar
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine hız kesmeden devam edenKayatürk, yeni dönemde Van’ın ekonomik büyümesine katkı sağlamak için iş birliklerinin önemini vurguladı.

Van’ın sahip olduğu tarım, hayvancılık, turizm ve madencilik gibi potansiyel sektörlerin daha da geliştirilmesi ve bu sektörlerde yatırımların artırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Van’ın coğrafi konumu ve bölgesel ticaret potansiyeli üzerinde durularak, ulusal ve uluslararası iş birliklerinin önemine dikkat çekildi.

Kayatürk’ten iş dünyasına dair önemli i açıklamalar

Ziyaret sırasında Van Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, Kayatürk’e Van’ın ekonomik altyapısı, yatırım olanakları ve sektörel ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Van’ın ekonomik büyüme için sağlanması gereken destekler ve teşvikler hakkında görüşler paylaşıldı.

Kayatürk, ziyaretin sonunda Van Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür etti ve Van’ın ekonomik potansiyelini güçlendirmek için iş birliği fırsatlarının ele alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade etti. Aynı zamanda, Van’ın gelişimi için ortak çabalara devam edileceğini ve Vanlı iş insanlarına destek verileceğini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.