Kayatürk’ten Büyük mitinge davet!

AK Parti Van 1. Sıra Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van halkını 5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingine davet etti.

Kayatürk’ten Büyük mitinge davet!
Yayınlama: 04.05.2023
Düzenleme: 04.05.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Mayıs’ta Van’a gelerek mitingde halka hitap edecek. AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk de bir video yayınlayarak Van halkını yarın düzenlenecek olan mitinge davet etti.

KAYATÜRK: SİZLERİN TEŞRİFLERİ BİRLEŞSİN İSTİYORUZ

Kayatürk davetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Van için sayısız hizmet yaptığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Değerli hemşehrilerim; beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanımız Van’a geliyor. 5 Mayıs Cuma günü Beşyol Meydanı’nda saat 14:00’te bizlerle buluşacak. Van’ımıza sayısız hizmetleri olan, depremde Van’ın yanına bir Van koyan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle sizlerin teşrifleri birleşsin istiyoruz. Dolayısıyla bütün hemşehrilerimizi Beşyol Miting Meydanı’na davet ediyor, hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.”

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YARIN VAN’DA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları çerçevesinde yarın Van’a gelecek. “Doğru Zaman, Doğru Adam” sloganı çerçevesinde 5 Mayıs Cuma Günü Van’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşyol Meydanı’nda Vanlılara hitap edecek.

şehrivan

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.