İşte yeni kabinede alınan kararlar

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ilk toplantısını yeni göreve başlayan bakanlar ile yapıldı. 4 saat 10 dakika sürerken kritik kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçerek kabinede alınan kararları duyurdu. İşte yeni kabinede alınan tüm kararlar…

İşte yeni kabinede alınan kararlar
Yayınlama: 07.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılan toplantı 4 saat sürdü. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçti. Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere birçok müjdeyi duyururken Kurban Bayramının tatil süresine de kabine sonrası açıkladı.

EMEKLİLERİN MAAŞ VE İKRAMİYELER BAYRAM ÖNCESİ YATIRILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Kurban Bayramı öncesi emeklilere müjdeyi açıkladı. Erdoğan, emekli maaş ve ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplara yatacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonları memnun eden açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kurban bayramı tatil süresinin 9 gün olduğunu açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca vatandaşın beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ve 27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alındığını ve tatil süresinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.

“BAYRAM TATİLİ 9 GÜN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.

İşte Kurban Bayramı tatili günleri

24 Haziran Cumartesi – Hafta sonu tatili

25 Haziran Pazar – Hafta sonu tatili

26 Haziran Pazartesi – İdari izin

27 Haziran Salı – İdari İzin

28 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 1. gün

29 Haziran Perşembe: Kurban Bayramı 2. gün

30 Temmuz Cuma: Kurban Bayramı 3. gün

1 Temmuz Cumartesi: Kurban Bayramı 4. gün

2 Temmuz Pazar – Hafta sonu tatili

şehrivan

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.