İpekyolu’nda asfalt çalışmaları devam ediyor

Van’ın İpekyolu Belediyesinin 2023 yılı asfaltlama projesi bünyesinde yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

İpekyolu’nda asfalt çalışmaları devam ediyor
Yayınlama: 09.06.2023
Düzenleme: 09.06.2023
A+
A-

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezine bağlı sokaklarda sıcak asfalt döküm işi tüm hızıyla sürüyor. Ekipler, Halilağa Mahallesi’nde Eski Kale Yolu ile Melen Caddesi’ne bağlantısı olan 2 yeni yolda, Tahsin Paşa Sokak ile Eski Kale Yolu’na bağlantısı olan 2 yeni yolda ve Emir Evliya Sokağa bağlantısı olan yeni yolda çalışmalarını tamamladı. Halilağa Mahallesi’nde toplamda 5 sokakta 750 metre uzunluğundaki yola 7 bin 500 metrekare BSK asfalt, 200 metrekare kilit taşı kaldırım ve 800 metre bordür oluk imalatı yapılan mahalle sokakları vatandaşların kullanımına açıldı.

İpekyolu’nda asfalt çalışmaları devam ediyor

Yine eş zamanlı olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selimbey Mahallesi’nde yürüttüğü yol çalışmalarında Dabbaoğlu Sokak, Haydar Baba 2. Sokak, Keşmir Sokak ve Fedakar Sokak’ta toplam 2 bin metre uzunluğundaki yola 20 bin metrekare BSK asfalt, 750 metrekare kilit taşı kaldırım, bin 500 metre bordür çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına yenilenen sokakları açtı.

İpekyolu’nda asfalt çalışmaları devam ediyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarındaki çalışmalarını devam ettirirken, sezon boyunca toplamda 75 bin metrekare asfaltlı ve yenilenen yolu ilçeye kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.