İmamoğlu Erzurum’da taşlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde vatandaşlar tarafından taşa tutuldu. İşte o taşlama anı…

İmamoğlu Erzurum’da taşlandı
Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-

SON DAKİKA HABER: Seçim çalışmaları çerçevesinde 18:30’da Erzurum’a gelen Ekrem İmamoğlu, kalabalık bir grubun tepkisi ve protestosu ile karşılaştı. Konuşmasını kesmek zorunda kalan ve seçim otobüsü üzerinden emniyet güçlerini önlem almaya davet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, protestoların artması üzerine geldiği Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı’ndan ayrılmak zorunda kaldı.

Bu esnada Millet İttifakı’na dahil partililer ve protestocular arasında gerginlik ve karşılıklı sataşmalar başladı. Polis yer yer karşı karşıya gelen gruplara müdahale etmek zorunda kaldı. Saat 19:30’a kadar devam eden gerginlik ve protestolara zaman zaman polis güç kullanmak zorunda kaldı.

İmamoğlu Erzurum’da taşlandı

Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, olaylarla ilgili Erzurum Valisi Okay Memiş ile yaptığı telefon görüşmesinde sinirlerine hakim olamadı. Görüşmede Vali Memiş’in “Ağır konuşuyorsunuz?” sözleri üzerine İmamoğlu, “Sen dua et ki böyle konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu Erzurum’da taşlandı

Bugün Erzurum’da miting düzenleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara seslendiği anlarda taşlı saldırıya uğradı. İmamoğlu ve alandakilere taş atan bir grup, vatandaşların yaralanmasına neden oldu.

İmamoğlu Erzurum’da taşlandı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum Mitingi’nde taşlı saldırıya uğramasına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Amaçları, insanları korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Sevgili vatandaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın, kızmayın. Sakın, küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam da budur. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.