Hayatında hiç İstanbul’u görmeyen adama 54 kez köprü cezası geldi

Mustafa Tınmaz’ın traktörü yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Tınmaz hayatında görmediği İstanbul’da 54 kez köprü ve otoyol cezası ile karşı karşıya kaldı.

Hayatında hiç İstanbul’u görmeyen adama 54 kez köprü cezası geldi
Yayınlama: 26.04.2023
Düzenleme: 26.04.2023
A+
A-

Bursa İznik’te çiftçilik yapan Mustafa Tınmaz’ın traktörü yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Tınmaz hayatında görmediği İstanbul’da 54 kez köprü ve otoyol cezası ile karşı karşıya kaldı.

Bursa’nın İznik ilçesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Tınmaz, 28 yıldır 16 H 4467 plakalı traktörünü kullanıyor. Fakat son 7 aydır hayatı traktörü yüzünden kabusa döndü. Traktörüne 54 kez İstanbul otoyol ve köprü’den izinsiz geçiş cezası geldi.

Hayatında hiç İstanbul'u görmeyen adama 54 kez köprü cezası geldi

“Hayatımda İstanbul’u görmedim”

Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Tınmaz, “7 aydır benim İznik’ten dışarı çıkmayan traktörüme 54 tane trafik cezası geldi. Ben kendim İstanbul’u görmedim, traktörüm de görmedi. İstanbul’da köprüde otoyolda nasıl bir ceza gelir. Benim bazı kendi resmi işlemlerim oluyor. Nereye gitsem bu trafik cezaları yüzünden işlemlerimi yapmıyorlar engel oluyor. Ruhsatımı bile bu yüzden tazeleyemiyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.