Hatay’da yaşanan 6.4’lük deprem en net görüntüsü

Deprem araç kamerasına yansıdı! Yer beşik gibi sallandı. Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8’lik iki depremde çok sayıda bina yıkıldı.

Hatay’da yaşanan 6.4’lük deprem en net görüntüsü
Yayınlama: 20.02.2023
Düzenleme: 20.02.2023
A+
A-

6.4’lük depremde park halinde olan bir aracın kamerasına yansıyan görüntülerde yerin beşik gibi sallandığı, gökyüzünün aydınlandığı görüldü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da iki büyük sarsıntı daha yaşandı. Saat 20.04’te Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 20.07’de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede çok sayıda artçı oldu.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük deprem araç kamerasına yansıdı! Yer beşik gibi sallandı

TOZ BULUTU OLUŞTU

6.4’lük büyük depremden 3 dakika sonra 20.07’de Samandağ merkezli 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İlk deprem yerin 16.74 kilometre derinliğinde, ikinci deprem ise yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Hatay'da yaşanan 6.4'lük deprem araç kamerasına yansıdı! Yer beşik gibi sallandı

GÖKYÜZÜ AYDINLANDI

Hatay’da meydana gelen 6,4’lük deprem, park halindeki bir aracın kamerasına yansıdı. Yer beşik gibi sallanırken, park halindeki araçlar adeta yerinden oynadı. Gökyüzünün aydınlandığı an ise depremin şiddetinin en büyük göstergesi oldu.

Depremzedeler İçin Ücretsiz Barınma Yerleri Son 1 Saatte Meydana Gelen Artçı Sarsıntılar

Hatay'da yaşanan 6.4'lük deprem en net görüntüsü

HATAY’DA MEYDANA GELEN SON DEPREMDE BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ EVLERİN YIKILDIĞI KÜÇÜKDALYAN MAHALLESİ’NDE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI YIKILAN BİNA ENKAZINDA ÇIKAN YANGIN DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.