Anne ve kızının cenazeleri Van'a gönderildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde evde ölü bulunan 3 kişilik Kaya ailesinin sır dolu ölümü. Anne ve kızın cenazeleri Van'a, baba ise Savur'da toprağa verildi. Tüm detaylar haberimizde.

26 Kas 2025 - 08:14 YAYINLANMA
Anne ve kızının cenazeleri Van'a gönderildi

Kızıltepe'deki Evde Acı Sonu Yaşayan Aile Toprağa Veriliyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde yaşanan trajik olay, tüm bölgeyi yasa boğdu. Bir apartman dairesinde hareketsiz halde bulunan üç kişilik Kaya ailesinin ölüm nedeni üzerindeki sır perdesi aralanmaya çalışılırken, aile fertlerinin cenazeleri defnedilmek üzere memleketlerine gönderildi. Komşularının ihbarı üzerine ortaya çıkan acı tablo, akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde evde ölü bulunan 3 kişilik aileden anne ve 5 yaşındaki kızının cenazeleri, defnedilmek üzere Van'a gönderildi. Babanın cenazesinin ise Mardin'in Savur ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Olay, Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. 3 kişilik aileden haber alamayan komşuları, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Dairenin kapısını kırarak eve giren ekipler, yerde hareketsiz yatan Mehmet Kaya (37), eşi Berna Kaya (33) ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından anne ve kızının cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Anne ve kızının cenazeleri defnedilmek üzere Van'a gönderildi. Otopsi işlemleri süren babanın cenazesinin ise Mardin'in Savur ilçesine bağlı kırsal İşgören Mahallesi mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Mardin’de evde ölü bulunan aileden baba defnedildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde evde ölü bulunan 3 kişilik aileden baba toprağa verildi.
Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi Mardin Caddesi üzerindeki bir apartmanda 3 kişilik aileden haber alamayan komşuları, durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Dairenin kapısını kırarak eve giren ekipler, yerde hareketsiz yatan Mehmet Kaya (37), eşi Berna Kaya (33) ve 5 yaşındaki kızları Samyeli Kaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi.


Olayla ilgili inceleme başlatılırken, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından anne ve kızının cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı. Anne ve kızının cenazeleri defnedilmek üzere Van’a gönderildi. Otopsi işlemleri tamamlanan babanın cenazesi de Mardin’in Savur ilçesine bağlı kırsal İşgören Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: