Erbakan’ın yol arkadaşından Saadet Partisi’ne çağrı

14 Mayıs’taki seçime yüzde 90’a yakın katılım olduğunu hatırlatan Aydın, “Milletin 28 Mayıs’ı da demokrasi bayramına çevireceğini, heyecanla o günü beklediğini” belirtti.

Erbakan’ın yol arkadaşından Saadet Partisi’ne çağrı
Yayınlama: 23.05.2023
A+
A-

Eski Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın, 28 Mayıs öncesi partilere seslendi. Saadet Partisi’nin ittifaktan ayrılması gerektiğini belirten Aydın, “Hezimet büyük, altında kalanlar un ufak olacak” ifadelerini kullandı.

Aydın, 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı birinci tur seçimi hakkında şu değerlendirmede bulundu:

“Aslında millet birinci turda cumhurbaşkanını da seçti. Sayın Erdoğan yüzde 49,5 aldı ve 5 puan fark attı. Bu, kazandı demektir. İkinci tur, milletin kararını anlayamayanlar için daha bir hezimet olacaktır. Özellikle Sayın Oğan’ın katılımıyla millet beş puan farkı daha da artıracaktır. Muhalefet şu anda buzlu zeminde giden araba gibidir, bu vakitten sonra her hareketleri, söylemleri aleyhlerinedir ve zarar verir, oyları daha da düşer. Aslında, hezimetle kaybetmemek için tek yol çekilmedir.”

“HEZİMET BÜYÜK, ALTINDA KALANLAR UN UFAK OLACAK”

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın vefat ettiği dönemde, Saadet Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı olduğunu hatırlatan Aydın, partililere şöyle söyledi:

“Lütfen kafanızı bir kaldırın, içinde bulunduğunuz ittifakta arkanızda, yanınızda, önünüzde kimler var bir bakın, kimlerle berabersiniz iyice görün.

Düne kadar arkanızda Amerika, Avrupa, İngiltere, dünya siyonizmi, siyonist sermayenin yayın organları, dış istihbarat güçleri vesaire alenen vardı. Ama artık hemen hemen hepsi Sayın Erdoğan’ın kesin kazanacağını gördüler ve pozisyon değiştiriyorlar.

Ancak PKK, PYD, FETÖ, LGBT dernekleri, Masonlar, faizciler vesaire halen var ama gardları düşmüş, sesleri kısık haldeler. HDP bile sessizliğe gömüldü.

CHP döneminde Kuran yasak olduğu için Edirne’den Kars’a otobüs seferleri düzenleyip içinde Kuran öğreten Süleyman Efendi ile hiç alakası kalmamış, adına Süleymancı denilen güruh kaldı, bir de Erdoğan’ın karşısında tuvalet terliği olsa diyecek kadar müptezelleşen rahmetlik Haydar Baş’ın oğlu var. Başkaca kimse kalmadı. Hezimet büyük, altında kalanlar un ufak olacak.”

“EY SP’LİLER, ALLAH ‘SADIKLARLA BERABER OLUN’ DİYOR, HALA BURADA NE İŞİNİZ VAR?”

Saadet Partisi’nin, söz konusu ittifaktan ayrılmak için önünde tek fırsat kaldığını belirten Aydın, sözlerini şöyle noktaladı:

“28 Mayıs’ta büyük hezimet var, zillet var. Saadet Partisi olarak derhal bu yapının içinden ayrılın, bu son fırsattır. Ayrılmazsanız onlara benzersiniz. Biz iyi niyetle bu ittifakta olduk, görünüyor ki olmadı, yanlış yapmışız çekiliyoruz deyin. Hatta Sayın Erdoğan’ı desteklemeniz şart değil, sandığa gitmiyoruz deyin. Risk alın, siyasi kurtuluşunuzu sağlayın, Umarım millet kabul edecek iade-i itibar yapacaktır.  Yoksa gittiğiniz her yerde milletten azar yiyeceksiniz. Bu lekeyi silemezsiniz.

Ayrıca hiç katkınız olmadı, CHP listelerinden haksız yere 9 milletvekili aldınız ithamlarından da kurtulun. İkinci turda Sayın Kılıçdaroğlu’nun oyu çok ciddi düşecektir. Çekilirseniz bu düşen oyların en azından bir kısmı size ve etkinize yazılacak, önemli bir oy tabanınız oluşacaktır.”

KAYNAK: HABER7

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.