Emekli maaşı ve bayram ikramiyesinde son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Emekli maaşı ve bayram ikramiyesinde son durum
Yayınlama: 07.06.2023
A+
A-

Kabine toplantısı sonrası basına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayramdan önce emekli maaşı ve ikramiyelerin hesaplara yatacağını, Kurban Bayramı tatilinin ise 9 güne çıkarıldığını duyurdu. Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili olarak ise “Siyasi olarak kazananlar bellidir. Bizimle ittifakımızla birlikte Türkiye kazanmıştır” diyerek “Kriz heveslileri, fitne tüccarları, terör baronları dışında seçimlerin kaybedeni yoktur” ifadelerini kullandı.

 

‘EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYELERİNİ BAYRAM ÖNCESİNDE ÖDEYECEĞİZ’

Erdoğan, bir güzel haberlerinin de emeklilere olacağını belirterek, “Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini inşallah Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Asgari ücret tespit komisyonumuz da çalışmalarına başlıyor. Son olarak Kurban Bayramı ile ilgili özellikle turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. Bu kararımızın da tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.