Demirtaş’tan Bursaspor-Amedspor maçına ilişkin dikkat çeken paylaşım

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta yer alan Bursaspor-Amedspor maçında “Beyaz Toros” ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın pankartları açıldı. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Demirtaş’tan Bursaspor-Amedspor maçına ilişkin dikkat çeken paylaşım
Yayınlama: 06.03.2023
A+
A-

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup mücadelesinde Bursa spor‘un Amed spor‘u 2-1 mağlup ettiği maç Türkiye’nin gündemine oturdu.Yeşil-beyazlı tribünlerde “Beyaz Toros” ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın pankartları açıldı.

MADDE YAĞIŞI DURMADI

Karşılaşma boyunca sahaya madde yağdı. Özellikle ilk yarıda maç sık sık durdu. Hakemin maçı tatil etmeyip oynatması tepki çekti. Amed spor, maçtan sonra futbolcuların saldırıya uğradığını açıkladı.

Selahattin Demirtaş, Bursaspor-Amedspor maçında çıkan olaylara ilişkin paylaşımda bulundu

KAMU GÖREVLİLERİ AÇIĞA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır.” ifadesini kullandı.

DEMİRTAŞ’TAN PAYLAŞIM

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Demirtaş, “Sen başını her zamanki gibi dik tut Amedspor ve muhteşem futbolunu oyna. Beyaz torosçuların siyasi uzantılarını bize bırak. Bunların ağa(r)babalarına teslim olmadık, artıklarına mı boyun eğeceğiz!” dedi.

Selahattin Demirtaş, Bursaspor-Amedspor maçında çıkan olaylara ilişkin paylaşımda bulundu

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.