Celal Şevgin: Sanayici bir kent için önemli bir etkendir

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Celal Şevgin, Van OSB’yi ziyaret ederek, sanayicinin ve iş insanlarının içinde bulundukları durumu değerlendirdi.

Celal Şevgin: Sanayici bir kent için önemli bir etkendir
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin OSB Başkanı Memet Aslan ziyaret ederek, bir şehrin kalkınması konusunda sanayici ve iş insanlarına gereken önemin verilmesi gerektiğini söyledi.

Ömrünü doğup büyüdüğü şehre adayan iş insanı sanayici Celal Şevgin, yatırımcının, sanayicinin, işveren durumundaki insanların ne zorluklar, ne sıkıntılar çektiğini en iyi bilenlerden biri olduğunu belirterek; “Hammadde anlamında burada yatırım yapan üreten iş insanlarının ne zorluklar çektiğini çok iyi biliyoruz. Bir şehrin kalkınmasında en büyük lokomotif görevini iş insanları görüyor.

Bu anlamda özellikle siyasetçiler ve yetkili bürokratlar bir şehrin ekonomisinin güçlenmesi ve istihdamın artması konusunda sanayici ve iş insanlarına gerekli destek ve hassasiyeti göstermeleri gerekir. Allah nasip ederde kadirşinas hemşerilerimiz bizleri Milletvekili olarak seçerlerse o zaman iş dünyası bizim nasıl işler yapacağımızı görecek inşallah.

Yüce Rabbim bizlere Türkiye Büyük Millet Meclisinde halkımıza hizmet etmeyi nasip ederse, biz ömrümüzün geri kalan kısmını halkımıza adayarak, hem şehrimizi hak ettiği yere getirmek hem de şehrimizdeki işsizliği asgari seviyeye getirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” Diyen iş insanı Şevgin, “ Van Organize sanayi Bölgemizin başarılı bir başkanı var.

Van OSB Başkan Memet Aslan, OSB’deki Fabrikaların sayısında artış olabilmesi büyük çabalar gösteriyor. Tek gayemiz el birliği ile kentimize ve Organize sanayi Bölgemize sahip çıkarak gerekli katkıları sanmaya gayret göstermektir. Bir ve birlik olduğumuz sürece yaşadığımız şehrimizi hak ettiği seviyelere taşıyabileceğiz” diyerek nazik misafirperverliğinden ötürü Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan ve Yönetimine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

vanhavadis

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.