Ayhan Kahraman MHP’den aday adayı oldu

Van’ın sevilen sayılan, dürüstlüğü ve saygınlığı ile Van kamuoyunda çözüm odaklı Başkan olarak bilinen Ayhan Kahraman, MHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ayhan Kahraman MHP’den aday adayı oldu
Yayınlama: 20.03.2023
A+
A-

Uzun süredir Milletvekili aday adayı olur mu? olmaz mı? Gibi soru işaretleri ile kamuoyunun dikkatlerini üzerine toplayan Güvenlik Korucuları Şehit ve Gaziler Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, tüm merak edilenlere cevap vererek, Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekili aday adayı olduğunu sevenleri ile paylaştı.

Dönem Van Milletvekili Aday adayı Ayhan Kahraman, özelde Van  genelde ise ülkeye daha fazla, hizmet edebilmek anlamında Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, MHP Vatanını, devletini, bayrağını seven Kürtlerin partisi olduğunu ifade etti.

Dönem MHP Van Milletvekili aday adayı Ayhan Kahraman, MHP’nın birleştirici güce sahip olduğunu belirterek; “Biliyorum ilimizde MHP hep birileri tarafında farklı anlaşıldı. Bazıları MHP’yi doğru anlamak istemediler. İnanıyorum Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu dönem bizim gibi devletine, bayrağına, Milletine bağlı birilerini Van’da Milletvekili adayı göstererek, oy potansiyelini çok daha yükseklere çıkaracaktır.

Bizim gibi birilerinin aday gösterilmesi halinde MHP bu bölgelerde çok güçlü duruma gelecektir. MHP daha önceki dönemlerde Van ilimizde Milletvekili çıkarmış bir partidir. Bu dönem neden olmasın? Allah’ın izniyle Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’yi mahcup etmeyeceğiz. Bizim adaylığımızla hem Kürt vatandaşlarımız MHP’yi iyi tanıyacak hem de Van gibi bir şehirde, MHP’nin Milletvekili çıkarması ile Van’ın makûs tarihi değişecek” diyen Kahraman, 14 Mayıs günü MHP’nin Van’da zaferle çıkacağını söyledi.

Vanhavadis

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.